Logotyp för Åka Skidor

Åka Skidor

Skidåkning · Sweden
Beskrivning
Åka Skidor är Skandinaviens största skidtidning sedan 1975. Tidningen inspirerar alla skidentusiaster till spännande åkning och vägleder läsaren inför val av skidresa och köp av utrustning.
Åka Skidors erkända skidfotografer ser till att tidningen alltid innehåller läckra skidbilder i absolut världsklass. Åka Skidors läsare får de senaste produktnyheterna, god hjälp att utveckla sin skidåkning och de bästa tipsen inför skidsemestern.
Här hittar du de bästa tipsen om sköna resmål, härliga och inspirerande artiklar om skidäventyr, de bästa testerna av utrustning och prylar. Du hittar också våra hängivna läsare, skidentusiaster som är konsumtionsglada och intresserade av det mesta som hör ihop med skidåkning.
Våra läsare, 65 000 enligt Sifo, tycker att annonserna i Åka Skidor har ett högt läsvärde.
Det är våra läsare som åker mest till svenska fjällen, det är våra läsare som åker mest till Alperna och det är också tidningen Åka Skidors läsare som köper mest utrustning. Det är till våra läsare många vänder sig när de har frågor om skidutrustning och vill ha tips om bra ställen att åka till.
41
Ålder
65%
Män
35%
Kvinnor
Klicka på -knappen bredvid produkter för att skapa en förfrågan